Over mij

Suzanne Vrolijk

Familiemens / Levensgenieter / Creatieveling / Perfectionist / Gepassioneerd

Ik hou van mooie beelden, interieurstyling, verse bloemen en lekker eten. Ik kan intens genieten van kleine dingen en probeer altijd overal iets positiefs in te zien. Stil zitten is niet mijn favoriete bezigheid… ik ben altijd in de weer en op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

Ik ben een echt familiemens. Moeder van drie kinderen (twee zonen en een dochter) en gezegend met een lieve en hechte familie.

 

Willen jullie mij iets beter leren kennen? Ik ben te volgen op: Facebook, Pinterest en Instagram!

foto suus
Q07B8691-small-new
Suzanne Vrolijk Life-Style Fotografie in Maastricht (Limburg)
Suzanne Vrolijk Life-Style Fotografie in Maastricht (Limburg)

Liefde voor fotografie

Puur / Liefdevol / Journalistiek / Creatief / Origineel

Als ik door mijn eigen fotoalbums blader dan vind ik het zoveel mooier om te zien hoe mijn vader mij liefdevol in slaap wiegt en mijn moeder mij knuffelde. Zelfs de foto’s waarop ik huil of ruzie maak met mijn broertje of zusje zijn mij dierbaarder dan de geposeerde gezinsfoto’s. Een herinnering van hoe het was, waarbij emoties te zien en te voelen zijn.

 

Mijn beelden zijn dan ook niet of zo min mogelijk geposeerd en ze vertellen een verhaal. Ze maken herinneringen levend. Ik hou niet van doorsnee en ga altijd op zoek naar de eigenheid van mensen. Deze leg ik zo puur en creatief mogelijk vast. Hierin speelt liefde tussen mensen een grote rol. Ik leg pure en liefdevolle beelden vast in een omgeving waar jij je prettig voelt.

 

Wil je creatieve, pure en natuurlijke foto’s? Neem dan contact met me op!