Bedrijfsfotografie Maastricht

Kick off ‘Mom in Balance’

Helemaal enthousiast was ik toen ik gevraagd werd of ik de Kick off van ‘Mom in Balance’ in Maastricht wilde fotograferen!! JAZEKER WILDE IK DIT!!! Wat een eer!! Ik ben onlangs zelf voor de derde keer moeder geworden, dus dit sprak me dan ook heel erg aan.

Mom in Balance bied vrouwen die zwanger zijn of (net) moeder zijn geworden een sportprogramma in de buitenlucht aan om hen zo in conditie te brengen of te houden. In de rest van Nederland is dit al een groot succes.

We zouden starten in het stadspark in Maastricht en toen ik arriveerde was alles al mooi versierd. Het zag er feestelijk uit en wat hadden we geluk met het weer!! De zon scheen en de temperatuur was aangenaam.

Uiteindelijk werd er een uur lang met een behoorlijk grote groep zwangeren en moeders gesport en feestelijk afgesloten met een toast. Ook kreeg iedereen een goodybag mee naar huis.

Emmelien, de eigenaresse van Mom in Balance in Maastricht had het super georganiseerd en ik vond het een eer om erbij te mogen zijn.

Emmelien, heel erg bedankt!!

'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balan'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografiece' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie 'Mom in Balance' Maastricht - Suzanne Vrolijk Fotografie mom-in-balance-maastricht (1)