Retroprints van Fotofabriek

Retroprints van Fotofabriek

 

Een tijd geleden werd ik benaderd door Fotofabriek met de vraag of ik 2 setjes retroprints wilde testen. Dat vond ik natuurlijk super leuk en ik was aangenaam verrast! In het verleden heb ik zelf wel eens wat getest met websites en bedrijven waar je foto’s kunt laten afdrukken, maar vaak vond ik het te duur of was de kwaliteit niet wat ik ervan had verwacht. Bij Fotofabriek vind ik zowel de prijs als de kwaliteit erg goed!

 

Tegenwoordig maken we zelf honderden foto’s met onze smartphone, maar hoe vaak laten we nog foto’s afdrukken? Eerlijk gezegd laat ik zelf ook bijna nooit foto’s afdrukken. Ik maak foto’s met mijn camera, bewerkt deze en die komen vervolgens in een mapje op mijn computer te staan. Zo zonde eigenlijk! Zo heb ik nog steeds een kale muur in de hal waar ik al een jaar geleden een fotowand van wilde maken. Dat geldt overigens ook voor het maken van fotoalbums. Zo kun je overigens ook bij Fotofabriek een erg mooi Fotoboek maken. Ze zijn namelijk voor het achtste jaar op rij de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest van 2020 geworden!

 

 

Naast de goede prijs en kwaliteit van de fotoprints vond ik het ook fijn dat het bestellen van de foto’s gemakkelijk was. Het wijst zich helemaal vanzelf. Ik ben normaal gesproken namelijk niet zo handig hierin, dus voor mij zeker een voordeel. Ook kun je de foto’s gewoon uploaden vanuit Facebook en Instagram.

Op de foto’s die ik heb laten afdrukken zie je een wit frame om de foto’s heen. Hierdoor is er eventueel nog ruimte om tekst, sjablonen of cliparts toe te voegen. Zelf vond ik dit niet zo nodig, omdat ik dat te druk vind, maar ik kan me voorstellen dat jij dat juist wel heel leuk vindt.

Ik bestelde de foto’s en deze werden dezelfde dag nog verstuurd! De levertijd was dus erg snel en ook zeker een pluspunt! Daarbij zijn de foto’s ook nog veilig verpakt, waardoor er niet zo snel iets beschadigd kan raken.

Algemeen oordeel:

  • De foto’s zijn van goede kwaliteit. De kleuren zijn erg mooi.
  • Goede service
  • Duidelijk en makkelijk bestelproces
  • Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Goed en veilig verpakt

Bestellen?

Wil je nu, na het lezen hiervan, zelf ook een aantal mooie foto’s aan de muur? Laat je foto’s afdrukken bij Fotofabriek!