Familie, Kinder en Gezin fotografie in Maastricht (Limburg)

Rivas 1 jaar!

Een aantal maanden geleden werd Rivas 1 jaar en ik mocht erbij zijn om dit bijzondere moment vast te leggen.

Prachtig gezin. Prachtig huis.
Ik had er zin in en toen ik arriveerde werd ik ontzettend gastvrij ontvangen. Wat een lief gezin! Omdat ik zelf erg hou van interieurstyling werd ik helemaal happy van dit prachtige huis! En helemaal verliefd werd ik op hun twee zoontjes Boan en Rivas! Ik maakte eerst foto’s van het gezin en daarna werd het een heel mooi feestje!

Genieten
Lieve Boudewijn, Nadine, Boan en Rivas… Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezellige middag. Ik heb ervan genoten!

Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie) Rivas 1 jaar (Gezin Fotografie)